Ölands besöksguide för turistinformation

Ladda ner vår app!

App Store Google Play
Nyhet! Läs vårt
magasin

Tvättcenter i Färjestaden

Postadress
Arlsro 101 Gamla Nybrovägen394 70 Kalmar
Besöksadress
Brofästet Öland 138531 Färjestaden
Telefon
0485-21521
Fax
Tvättcenter på Öland hittar du vid brofästet i Färjestaden bredvid Däckroy och Netto. Vår toppmoderna bilvårdsanläggning är 525 kvm, miljöanpassad och utrustad med den absolut senaste tekniken. Här finns en toppmodern tvättunnel för snabb, skonsam och köfri biltvätt. Vi har även tre gör det själv-hallar där bland annat schampo och vax ingår. Hallarna är öppna dygnet runt. Vi har ett brett utbud av hyrbilar och hyrsläp och erbjuder skräddarsydda lösningar för små och stora företag.

Tvättcenter i Färjestaden har även en lyxig cafélounge med baristakaffe, nybakade bullar och sköna sittplatser där du kan slå dig ner och slappna av medan vi tar hand om din darling.

Tvättcenter i Färjestaden erbjuder även tjänster för invändig och utvändig bilvård. Vi har medlemskort för privatpersoner och skräddarsydda lösningar för stora och små företag. Du betalar enkelt med kontanter, kort, förmånskort och tvättpoletter.

ÖPPETTIDER: Bemannat vardagar kl. 7-18, lördag-söndag kl. 10-16
Gör det själv-hallarna är öppna dygnet runt, alla dagar.

Hyrbil
Vi har ett brett utbud av hyrbilar som hämtas och lämnas i Kalmar eller Färjestaden. Vi samarbetar med MABI hyrbilar. För att boka hyrbil eller se våra olika modeller och priser se mabi.se eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna personligen. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för små och stora företag samt privatpersoner.
Gps koordinater
  • Latitude56.664795
  • Longitud16.491826
Erbjudande